Çarşamba, Eylül 30, 2009

koku işte dahası olabilr mi?

kokun yanımda, sen yanımdasın; dudakların, tenin yanımda sanki...senin kokun benim tenimdeyken, tenim senin tenin sanki öpmeye doyamadığım...o kokuyla meğer benim tenim de ne güzel oluyormuş.damarlarım biraz daha gösterişli olsa dövme de yerleşse yerine sanki senin bi parçan benim bedenimde...zaten senin bir parçan her zaman benim bedenimde...aşk değil bu benimsin seninim çünkü...mutluluk bu!

Cumartesi, Eylül 26, 2009

"düşün bi benden başka gerçeğin mi var"ne güzel söylemiş söyleyen

vay be

o eylül akşamlarını atlamaya da çok az kaldı.bitmiş gitmiş bile eylül telaşdan anlamamışım.

Çarşamba, Eylül 09, 2009

bitti

boğazım düğümlendi. kaç zamandır bu an için bekledim durdum ama ağzımı açamadım. korkuyor muyum ne var artık bıktım bu durumdan. ağzımı açamamaktan bıktım. ilk cümleyi kuramamaktan bıktım. ama kimseye kızmaya hakkım yok ben zamanında denemediğim için kendimi hiç affetmeyeceğim.

Perşembe, Eylül 03, 2009

düş yakamdan be yaratık

kandırdı pis doktor beni. "biz şimdi bunu küçük bir operasyonla donduracağız(dondurucaz dediğime bakma eşşek gibi yakacak canını demedi tabi ki) sonra dondurulan bu küçük şey zamanla su toplayacak sonra kabuk bağlayacak sonra da düşüp gidecek."dedi. gitmiyor sıçtığım hiçbir yere üstelik etrafını kan toplandı. otobüste sağa sola giderken parmağımı saklıyorum utancımdan. bana kalsa küçücük siilimle sonsuza kadar yaşardım ama birilerinin gönlü hoş olsun diye acı çektim o kadar ama hiçbir şey olmuyor bu yaratığa. ya daha da güçlenirse ? naparım bir daha gidip operasyon falan yaptıramam ben buna:(

Çarşamba, Eylül 02, 2009

ne bu be

canım acıyor işte kaçamıyorum. ne olduğunu bilmediğim bir acı ama beni yapayalnız kaldığıma ikna eden bir acı bu. bir yandan da korkma diyor ama iyi oldu eninde sonunda büyüyecektin diye ikna ediyor beni. her gün biraz daha değiştiğimin farkındaydım ama son iki haftada bir anda bu kadar büyür mü insan diye şaşırmaktan kendimi alamıyorum. evet beni seven bir kaç kişi var etrafımda şanslıyım ki ama bazı eksiklikleri dolduramıyorum bir türlü ona bu kadar bozuk atıyorum. aynada yüzümü görmekten kaçınıyorum kaç zamandır. herşey yolundaymış gibi göstermeye o kadar alıştırdım ki kendimi aynaya baktığım anda herşeyin altüst olmasından korkuyorum.