Perşembe, Ekim 29, 2009

of

kimse yok konuşabileceğim şuan. baktım biri gitmiş birine mesaj attım cevap yok al işte korktuğum şey yine geldi. yalnız kaldım işte kendimi tartmak zorundayım ne zor. kazım koyuncu yanımda bi tek.yalandan mı davranıyorum etrafımdakilere? "söyleyemem derdimi kimseye" yi yaşıyorum şimdi işte. biri geliyor uf şu canımı çok sıkıyor diyo böyle bakıyorum çözüm bulmaya çalışıyorum falan nasılsa kendimi düşünmüyorum ya o işe girsem hiç çıkamam. başkalarının hayatlarında yaşamayı öğreniyorum bu sayede. bir bakıcam yıllar geçmiş ben yeni güç görmüşüm kendimde, kendi hayatımı görmüşüm çok geç...kıvranıyorum......dostlarımı özlemişim. yakınımdakiler birer birer sormaya başladı sesin soluğun çıkmıyor iyimisin demeye, hepsi onlardan uzakta kaldığım için kızıyor bilmiyorlar ki ben kendime bile uzağım... bazıları artık sormuyor bile sen böylesin zaten yakın olmamışsın hiç bana diyor. ben yine öyle dinliyorum yok be saçmalama diyemiyorum, evet napıyım ben böyleyim diyemiyorum. ben neyim sen söylesene bi? yalvarırım bi söyle tahmininden çok yardım ediceksin bana.lütfen...

unuttum bunu yazmayı

27 ekim 2009 da ben bir söz verdim ama onu o gün buraya yazmayı unuttum.

Çarşamba, Ekim 28, 2009

uyansanaaa tek başıma ayaktayım ben busaatte.

haydaaa...ders olmadığı halde saatin yedisinde uyanan bir insana dönüşmüşüm haberim yokmuş.uykumu almışım rahat rahat uyanmışım saate bi bakıyorum ki 7:00, düş kırıklığı bu herhalde.bugün mükemmel bir gün olucak biliyorum. içime içime doguyor. hava soguk gibi ama güzel gibi. akide şekeri mi yesem napsam mutluluktan:)hım dur sana sürücü kursu hocamı anlatıyım. dün akşam aradı beni konuşmaları hatırladığım kadarıyla yazayım...:)(a:adam,b:ben)
a-alo kızım duygu sen misin?
b-evet benim buyrun.
a-kızım bak ben sürücü kursundan direksiyon dersi için aradım dün de aramıştım açmadın.
b-aaa evet kaç gibi aradınız dersteydim herhalde(a-üç dört beş gibi aradım kızım açmadın sen)
b-doğrudur neyse şimdi görüştük ya eveet?
a-ha kızım şimdi sen hafta içi boşmusun?
b-ben öğrenciyim hafat içi dersim var hafta sonu olsa.
a-tamam kızım bak cumartesi sabah sekiz buçuğa yazıyorum.
b- olmaz!cumartesi sabah dans derslerim var
a-cumartesi öğleden sonra?
b-tamam olur
a-saat dörde çeyrek kala tamam yazıyorum bak?
b-yazın yazın tamam napalım(hass üç beş arası da halkoyunları var ama napalım artık gitmem adam da napıcanı şaşırdı)
a-tamm kızım cumartesi dörde çeyrek kala pazar da sekiz buçuk olsun mu?
b-olsun tamam uyar bana pazar da....aaaaaaaaaa olmazz cumartesi gösteri var bu hafta gelemem...
bu aradaki konuşmalarda adamın anlamadığı şey sadece bu hafta cumartesi gösterim var normalde cumartesinin saati uygun. neyse adam en sonunda pes etti.
a- yavrum kızım anlamadım ki ben seni hafta içi diyorum dersim var diyorun hafta sonu diyorum bilmem neyim var diyosun.
b-geliyim yarın büroda rahat rahat konuşalım şimdi hallolmayacak
a- kızım beni bulamazsın yarın falan çabuk hadi karar ver de kontürüm bitiyor:D:D:D
bu saatten sonra tamam dedim amcacım sen nası istiyosan öyle olsun....

Çarşamba, Ekim 21, 2009

kuşburnu kokulu akşam

öksürük nöbetleri bitmeyince zencefilli bal yapmaya karar verdim,yaptım biraz da tükettim.sonra kuşburnu çayımı aldım odaya geçtim. öyle zaman dolsun istedim odaya, yeni bir fotoğrafımı buldum aslında yazın çekilmiş ama elime yeni geçmişti.hemen paylaştım sevdiğimle gördü mü görmedi mi daha bilmiyorum.boğazım acıyor ama düğümlenme yok içim rahat.iyice hassaslaştım son günlerde her zamanki olaylara alınır oldum. her zaman gülüp geçtiğim şeylere takılıp kalıyorum şimdilerde. hayırlısı elbet geçer gözüyle bakıyorum.
göksel i yıllar yılı sevememiştim hiç ama şu son albümüyle gözüme girmeyi başardı. eski şarkıları ne de güzel canlandırmış. dinleyip dinleyip aşkla doluyorum...sanki ben sevmişim o denli, ben sevilmişim gibi heyecanlanıyorum. şarkılardaki aşkların hepsi başımdan geçmiş gibi etkilenip dinliyorum :)
of bu hastalık zamanlarını hiç sevmiyorum,doktora da gitmiyorum,yatak hep açık gel işte yatıp uyu başka ne yapabilirsin diye gözüme batıyor tövbe tövbe...ne yazdım ben de bilmiyorum iyisi mi 'kaydı yayınla'yı tıklayım bir an önce.

Pazar, Ekim 18, 2009

sen ne olursun çocukluğumu sakla
tek kalan bu elimde avucumda...

Perşembe, Ekim 15, 2009

15.10.2009

15.10.2009

Pazartesi, Ekim 05, 2009

kış bana uzak daha

sonunda gecenin karanlığı çökmeye başlamıştı ki tam benim güneşim doğdu.yeter artık derken hoop mutluluk geliverdi:)))tepeden düşmedi tabi uğraşmam gerekti biraz ama değdi. mutluyum uzun zamandır ilk defa huzurluyum:)

Cuma, Ekim 02, 2009

sonunda...

kara bulutlar toplanır ya insanın tepesine gitsin artık der...ben o kara bulutlardan birine atlamış beraber yol almaya çalışıyorum. hiç düşmemişim şimdiye kadar üstünden hep mahkummuşum ona... hep daha kötüsü daha iyisi olamaz diye yetinmişim bir şekilde. ama bitti artık... sonunda yalnız üzgün ama tek başıma bakabilmeyi öğrendim dünyaya. diyorlar ki parçalanmış bir ailem varmış...keşke parçalanmış da olsa bir ailem olduğuna inanabilsem. hani melekler etrafımda hani korumuyorlar beni... susmak suçlamaları kabul etmek değildir neden anlamıyorlar. neden anlamıyorlar yorulmuşum işte, "saçmalamayın görmüyor musunuz ne haldeyim" diyemediğimi neden anlamıyorlar? neden birisi olsun tükenmiş olabileceğim ihtimalini düşünmüyor. tükendim duydunuz mu uzak durun artık!